Csatlakozz te is az #EYE2016 programhoz!

Események // 2015.07.28

2016 májusában másodszor rendezik meg az Európai Ifjúsági Rendezvényt (European Youth Event – EYE) Strasbourgban, az Európai Parlament székhelyén, melyre lelkes fiatalok és szervezetek jelentkezését várjuk! A program rólatok, fiatalokról szól, fiatalok szervezésében. Légy részese te is!

Szívesen rendeznél workshopot az Európai Parlament épületében vagy inkább a politikai és oktatási programokat kínáló, fesztiválhangulattal fűszerezett Yo!Fest szervezésében segítenél? Jelentkezz online, küldd el javaslataidat 2015. szeptember 4-ig! Csupán az alábbi dokumentumot kell kitöltened:

 

Mit várunk tőled? Nem kell mást tenned, mint csapatoddal aktívan részt venni a kétnapos strasbourgi eseményen és az öt új, ifjúsággal kapcsolatos téma egyikét feldolgozni. További részleteket itt találsz:

Netán megmutatnád művészi tehetséged a nagyközönségnek? Regisztráld csapatodat és lépjetek fel az EYE 2016 résztvevői előtt idén októberben!

Hogy ne maradj le semmilyen fontos, az eseménnyel kapcsolatos információról és határidőről, kövesd az EYE 2016 Facebook oldalát:

További információk:

epbudapest@ep.europa.eu

SZÓLJ HOZZÁ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.