Legyél az EVS közösségi film része!

Hírek // 2015.10.26

EVS önkéntes voltál, vagy éppen az vagy?

Van egy okostelefonod (netán videókamerád vagy fényképeződ), amivel felejthetetlen pillanatokat rögzítettél?

Esetleg épp élményeket gyűjtesz EVS-esként, és a mindennapok történéseiről forgatsz, azokat fotózod?

OSZD MEG, HOGY AZ EVS KÖZÖSSÉGI FILM RÉSZE LEGYEN A TE EMLÉKED IS!

Az NCSSZI Erasmus+ Ifjúsági Programiroda 2015. november 27-én rendezi meg éves nagyrendezvényét, az EVS LIVE-ot Budapesten. Az EVS LIVE célja a nemzetközi mobilitás és az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) népszerűsítése, személyes élmények és sikertörténetek bemutatása, izgalmas projektek megismerése, illetve a kapcsolatépítés.

 

A Programiroda EVS közösségi kisfilm létrehozását tervezi, amely EVS önkéntesek saját videóiból, fotóiból kerül összeállításra. Ehhez várjuk volt EVS önkéntesek, vagy jelenleg EVS szolgálatukat töltő önkéntesek okostelefonnal (vagy videókamerával, fényképezőgéppel) rögzített videóit, fotóit, melyek az önkéntes szolgálat alatt készültek, bármilyen hosszúságban és témáról.

 

Lehetséges témák: a közösségem; a városom; interkulturális találkozások (barátok, ételek; az ÉLET); táj; utazás; kaland. Szóval az EVS bármilyen kis részlete, elkapott pillanata érdekel minket, legyen az 20 másodperces vagy negyed órás felvétel, vagy akár egy fotó.

 

A videókat és a fotókat az info.eplus@ncsszi.hu e-mailcímre várják az alábbiak feltüntetésével: EVS önkéntes neve/ küldő és fogadó szervezete/ önkéntes szolgálat helye / a videó vagy fotó szerzője.

 

A videók és fotók beküldésének határideje: 2015. november 6. péntek.

 

Az EVS közösségi kisfilm a 2015. november 27-ei EVS LIVE rendezvényen kerül bemutatásra ünnepélyes keretek között a nagyközönség számára, később pedig az Európai Önkéntes Szolgálat széles körű népszerűsítésére használja fel a magyar nemzeti iroda. A kisfilmbe bekerült fotók, videók beküldői részt vehetnek a premieren az EVS LIVE-on, valamint Erasmus+ ajándékcsomagot kapnak.

 

Forrás: Erasmus+ Ifjúsági Programiroda

SZÓLJ HOZZÁ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.