Navigátor Konferencia

Események // 2015.11.21

Az Európai Bizottság támogatásával működő Eurodesk, EURES, Euroguidance, Europass hálózatok, valamint a Nemzeti Referencia Központ magyarországi képviselői konferenciát szerveznek Budapesten december 3-án.

Időpont: 

2015. december 3. csütörtök, 10:00-15:40

Helyszín:

Budapesti Európai Ifjúsági Központ
1024 Budapest, Zivatar u. 1. 

 

Az esemény az egyes hálózatok tevékenységének megfelelően a foglalkoztatás, az ifjúság, az oktatás és képzés, valamint a pályaorientáció területein megjelenő, és az uniós mobilitást elősegítő tudást és jó gyakorlatokat kapcsolja össze.

A konferencia célja, hogy olyan szakembereknek nyújtson hasznos információkat, akik mindennapi munkájuk során a tanulási vagy munkavállalási célú mobilitást támogatják  az egész életen át tartó tanulás különböző szakaszaiban.  A konferencia célcsoportjai elsősorban az Eurodesk, EURES, Euroguidance, Europass hálózatok, valamint a Nemzeti Referencia Központ munkatársai, szakértői és partnerei: az ifjúság, az oktatás és képzés, valamint a foglalkoztatás területén dolgozó tanácsadók és szakemberek.

A konferencia résztvevői megismerhetik a mobilitást segítő, az uniós hálózatoknál meglévő, vagy a hálózatok munkáját támogató, újdonságnak vagy jó gyakorlatnak számító módszereket, eszközöket és információkat.

Az esemény egyben lehetőséget biztosít arra, hogy a különböző szektorokban tevékenykedő szakemberek megosszák egymással tapasztalataikat, módszereiket, és együttműködési lehetőségeket alakítsanak ki.

 

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációra legkésőbb 2015. november 26-ig van lehetőség.

 

Forrás és részletes program: TEMPUS Közalapítvány

 

SZÓLJ HOZZÁ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.