Nyári Tábor: A jövő Európája

Hírek // 2015.07.19

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága az Erzsébet-program végrehajtásáért felelős Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány társszervezésében, valamint a Német- Magyar Ifjúsági Társasággal közösen, magyar és német diákok részére tematikus tábort szervez 2015 szeptemberében két alkalommal Magyarországon. 

 

A tábor keretében az alábbi témakörök kerülnek megvitatásra:

  • Lehetőségek a vitakultúra fejlesztésére a közös európai értékek és a fiatalok részvétele tekintetében;
  • Fiatal vállalkozók szerepe;
  • Városfejlesztés Németországban és Magyarországon

Részvételi feltétel: Tárgyalóképes német nyelvtudás. Korhatár: 30 év. A jelentkezők a teljes programban kötelesek részt venni. 

Időpont: 1. tábor 2015. 08. 30 – 2015.09.05

                    2. tábor 2015.09. 06 – 2015. 09. 12.

 

A nyári tábor keretében a résztvevőknek lehetőségük lesz többek között minisztériumokban, start-up vállalkozásoknál szervezett workshop keretében megvitatni a fent részletezett témaköröket; több kiránduláson, borkóstolón vesznek részt, a tábor utolsó két napján pedig a Balaton partján kerül sor további, csapatépítő programokra.

 

Kérjük, hogy jelentkezését 2015. augusztus 14-ig küldje el az info@hook.hu e-mail címre. A jelentkezéséhez csatolja fényképes önéletrajzát, amelyben feltünteti adatait és elérhetőségeit, illetve motivációs levelét is (maximum 1 oldal terjedelemben A4-es lapon), amelyben leírja, hogy miért érdeklődik a program iránt. Kérjük, a motivációs levélben jelölje meg, hogy melyik időpont szerinti tábor a megfelelő (amennyiben mindkettő, úgy ezt kérjük feltüntetni). A jelentkezés benyújtásával a résztvevők kötelezettséget vállalnak arra, hogy a teljes programon részt vesznek, amelybe beletartozik a szállás igénybevétele. A kiválasztott résztvevőknek a szállás, étkezés és a programokon való részvétel ingyenes.

 

Forrás: HÖOK

SZÓLJ HOZZÁ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.