Szólj bele az EFOTT-on

Egyéb Események // 2015.07.21

A Szólj bele standja az EFOTT civil faluban a rendezvény első napjától az utolsóig mindennap 11:00 – 18:00 óra között várta az érdeklődőket. A szervezettel kapcsolatban rengeteg kíváncsi fiatal tett fel érdeklődő kérdéseket. 

 

A standunk programja keretében három téma kapcsán vártuk a válaszokat, véleményeket, hozzászólásokat a megjelent fesztiválozóktól. A véleményeket ifjúsági kutatás formájában vártuk a fiataloktól. 

A véleményekért cserébe természetesen nem maradtak „díjazás” nélkül a vállalkozó szelleműek. Lehetett választani hasznos ajándékok közül és nagy sikert aratott az egyedi kitűző gyárunk. Az öt nap alatt több száz kitűzőt gyártottunk le a fiatalokkal együtt.

El lehet mondani, hogy a rendezvény a kivételes forróság ellenére is nagyszerű hangulatban zajlott, és szép számban vettek részt a Nemzeti Ifjúsági Tanács és a Szólj bele által szervezett kerekasztal beszélgetésen is, melynek témája a fiatalok helyzete volt. A Navracsics Tiborral, Oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős EU biztossal folyatott beszélgetésen is sok érdeklődő volt.

Összességében kijelenthetjük, hogy a Szólj bele önkéntesekből álló csapata a EFOTT-on „állta a sarat” annak ellenére hogy eső csak pár csepp esett. Köszönjük mindenkinek aki velünk volt, érdeklődött és/vagy kifejtette a véleményét a magyar ifjúságot jelentősen érintő kulcsfontosságú kérdésekben, segítve ezzel munkánkat.

Reméljük jövőre is ott találkozunk!

Írta: Kölkedi Krisztián

SZÓLJ HOZZÁ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.