Szólj bele! Konferencia

Események // 2016.11.04

Az Ifjúsági Strukturált Párbeszéd Nemzeti Munkacsoport konferenciát szervez, melyre várja minden 15 és 29 év közötti tagszervezeti delegált, önkéntes, ifjúságügyi szakember és fiatal jelentkezését!

A Szólj Bele! Ifjúsági Konferencia célja, hogy az EU Ifjúsági Konferencia mintájára országos szintű platformot biztosítson a fiatalok és a döntéshozók számára a párbeszéd kialakítására. A két napos rendezvény alatt a résztvevők a Strukturált Párbeszéd jelenlegi ciklusának témáját (Fiatalok az inkluzív, sokszínű és összetartó Európáért) járják majd körbe. A konferencia célja, hogy az EU Ifjúsági Konferencián elkészült ajánlásokat országos viszonylatban is megvizsgálja, ellenőrizze relevanciáját és értékelje azokat. Ezen kívül remek lehetőséget ad arra is, hogy további együttműködések alakuljanak ki a fiatalok, a döntéshozók és az ifjúsági szektor között.

Konferencia időpontja: 2016. november 12-13.

Konferencia helyszíne: Kecskemét

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet legkésőbb november 6-ig!

Várnak mindenkit, akit érdekel a strukturált párbeszéd folyamata Magyarországon, részt venne egy két napos rendezvényen, amelyen döntéshozók és fiatalok találkoznak, valamint szeretné a hangját hallatni! Az eseményen való részvétel ingyenes, szállást és teljes ellátást biztosítunk.

Bővebb információ a Facebook esemény alatt olvasható.

SZÓLJ HOZZÁ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.